Nya strumpisar

Jag hade spenderat alla mina rabatter och tilgodokvitto från Åhlens på ett par strumpbyxor från Falke. Hade sett att Åhlens reade ut svarta merinoull. Från 249:- till 149:- Så jag betalade bara 69 spänn. Och jag är supernöjd med dem. Jag hade alltid problem med Lindex strumbyxor att de åkte ner på rumpan och hängde nästan vid knä, trots att det var rätt storlek. Men Falke sitter perfekt runt midjan hela dagen plus att dem sitter perfekt runt foten (jag har ju storlek 36 i skor). Så rekommenderar att spendera lite extra och köpa ett par härliga och varma Falke.

image573


Lite fint från Lindex

image566image568image569image570image571image572

Välkommen!!!!!

Fick reda på att hela Uffes släkt hade börjat läsa min blogg. Vill då hälsa alla välkomna, moster Ingegerd, Christina, Ulrika och alla kusiner!!! Hoppas att ni hittar något intressant och blir lite mera modemedvetna!!!

Puss och kram

Wheels & Doll Baby

De hetaste och sexigaste kläderna enligt mig. I stil med Deeta von Teese och Marilyn Monroe. Jag skulle definitivt kunna tänka mig en klänning för utekvällar. Men priserna är skyhöga. Kläder kan köpas hos www.asos.com eller www.wheelsanddollbaby.com 

image560image561image562 image563image565

Idag

Idag hade vi inte gjort mycket. Åkte till Stenungsund och hämtade lite grejer från min lägenhet. Sedan bakade vi hela kväll: Uffe sina favorit bullar med mandelmassa och jag piroger med sylt. Uffes bullar blev så fina som vanligt, mina piroger öppnade upp sig i ugnen och simmade i sylt. Nå ja, Uffe ska äta upp dem ändå. Sedan fikade vi som ett fint par.

Vill inte vara gammal!

Det går lite trögt med bloggande. Nu när man börjat jobbat förändrades livet så mycket. Man slutar runt 17.00. Sedan när jag går hem förbi alla affärer kan jag inte låta bli att titta in prova något. Det är inte så att jag handlar mycket, nej, tittar bara runt. Så jag kommer hem runt 19.00. Sedan måste jag vila mig lite, kanske duscha, äta. Sedan är det dags att sova. Hemskt! Hoppas att jag ska vänja mig och kunna vara lite mer effektiv. Kan knappt fatta hur orkar folk att träna efter jobbet? Just nu känns det som ett stort steg framåt att jag sminkar mig på morgonen och lagar lunchlådor på kvällen. Egentligen, min trötthet bara bevisar att jag är fortfarande ung. Om jag ska börja vackna klockan 6 varje dag och vara hur pigg som helst, då ska jag defenitivt börja bli gammal.

Vårskor

Hade varit redan två gånger på Topshop och funderat på att köpa dessa. De är så bekvämma och sitter perfekt. Det enda jag kan inte bestämma mig för är färgen. Röd är otroligt fräkt, men hur ofta ska jag kunna använda de. Men skulle svarta skor passa till svart trench och svart väska? Blir det inte för mycket utav det svarta? Jag har betänketid till lönedagen iaf.

image558image559

P.S. Hade bestämt mig för de röda.Jag har ju svarta flats om det ska behövas.

I'm in love and always will be

Köpte denna på H&M. It's perfekt! Exakt en sådan letade jag efter. Bara 70 spänn. Ska passa perfekt till min svarta trenchcoat.

image557

Lite kitsch i köket

Efter några tips från andra bloggerskor hade jag införskaffat mig en sådan teservis (6 koppar, med tanke på att vi ska ha ett matsalsbord för 6). Jag älskar té och gammaldags tébjudningar. Med en fin téservice, härligt doftande té, kakor, bullar och sylt. Glada färger, rosor och guld är lite kitshigt, men lite kitsh i köket skadar aldrig. Uffe och jag hade redan provdruckit lite té från våra koppar, som ett fint par. Härligt!

image555image556

Dagens outfit

image554

Tröja: InWear
Klänning: H&M

En sötnos till klänning

 Otroligt söta klänningar från American Apparel, fast det sägs att de är för korta. Synd! Jag skulle gärna vilja ha en liknande, fast några cantimeter längre.

image551image552image553

Velour tröjor

Jag är så förtjust i dessa velour tröjor från American Apparel, men tyvärr tog de slut på deras nätbutik i EU. Älskar den druvfärgade tröja, men jag tror att mitt ansikte skulle försvinna i så dominerande färger. Rosa däremot är ganska snäll.

image547image548image549image550

Vilken tur!

Denna kjolen budade jag igår på. Priset gick upp till 650sek. Först blev jag ledsen att jag missade den. Sedan såg  jaghur kort den var på Donnasandra och blev riktigt glad att jag inte köpt den. Jag gillar tyget, men det är så oanvändbart att ha en så kort kjol. Framförallt om man jobbar. Jag kan förstås inte komma i en så kort kjol till jobbet, men att köpa den bara för att kunna ha den någon gång under helgen är inte prisvärt. Så tack Donnasandra för bilden!

Blä, förlorade budet om kjolen!

.

Oranga läppar

Den senaste trenden med oranga läppar hänger jag gärna på. Färgen passar perfekt till brunetter. Plus att den väsentligt piggar upp utseendet. Man ser "fräschare" ut. Det finns två typer av läppstift, den ena är röd+orange, den andra är röd+rosa+orange=korall. Den röd-oranga typen är för lite mer vågade tjejer. (som på bilden (Face), trots att den ser mycket starkare ut i verkligheten). Men det korallfärgade läppstiftet passar alla andra. Jag föredrar det sistnämnda. Hade hittat två budgetvarianterpå Kicks : Lumene 01 och Nivea 07. Lumene är lite ljusare och fetare och Nivea är matt och ger tydlig fin färg. Jag hade bestämt mig för Nivea. Ska köpa den under klubbdagar på Åhlens, då man får 20% rabatt.

image546

Asos klänning

Idag kom den efterlängtade klänningen från Asos. Väldigt nöjd! Sitter väldigt bra, optimal längd, elektrifieras inte, plus att den kostade hälften så billigt som Topshop Daisy Dress. Älskar den blåa färgen! Nu håller jag och budar hem en Topshop kjol. Hoppas att den är inte för kort.

image545

Just for Fang


I'm back

Jag ber om ursäkt för så dålig uppdatering. Jag var verkligen upptagen. Den största nyheten är att jag fick ett uppdrag från Manpower, får inte säga var (tror jag), säger bara att det är  inom kommunen. Den enda nackdelen är att jag blir lite understimulerad. Jag tycker att jag kan så mycket mer och är ute efter utmaningar. Jag började i onsdags och redan lärt mig alla mina uppgifter. Så jag känner att jag är inte klar med mitt jobbsökande. Det här jobbet är ju också en till erfarenhet trots allt och det är bättre än inget, men jag kan bättre. Så jag ansöker och går på intervjuer fortfarande. Annars så trivs jag ganska bra. Alla som jag jobbar med är trevliga, hjälpsamma och jordnära. Den andra förändringen i vardagen är att jag varje dag efter jobbet måste laga middag och lunchlåda. Jag får inget rabatterat pris på lunch så jag tycker att det är för dyrt att betala 70 spänn varje dag. Det är tråkigt med lunchlådor, men jag sparar runt en tusenlapp i månaden, vilken jag kan lägga på något roligare istället. Fast det ser så löjligt ut när jag går till jobbet med en liten plastpåse med lunchlåda, frukter och mackan. (Det är inte stiligt alls det) Sedan måste jag skriva en hel del arbeten till Personalekonomi. Blä! Väldigt jobbigt, men...men...

image540 Aliska hälsar er! Puss!


P.S. Haha... Förresten, hade upptäckt att Linda Bengtzing är väldigt lik Uffes syrra.

Dagens outfit

image539

Blus: H&M
Kjol: H&M
Strumpbyxor: köpta i Polen

Ny klänning

Sneglar på denna klänning i en månad nu. Kollar så att min storlek finns fortfarande kvar. Och igår tog den slut! Jag blev så ledsen, för den var ju både billig och sött. Idag kollade jag upp igen om de fått den i och jo, det fanns alla storlekar. Då kunde jag så klart inte vänta längre och lagt in beställningen. Kunde inte hitta någon rabattkod, så det blev full pris 479 inkl. frakt. Det tycker jag är ett lagom pris, med tanke på att H&M hade höjt priserna på sina klänningar till 400 och Topshops Daisy Dress ligger runt tusen. Hoppas att den är lika fin i verkligheten.
image538 asos.com


Säljes!!!!!

Köpte dessa pumps på H&M i Polen. Men känner att jag hellre vill ha ett par andra. De är självklart redan slutsålda i Sverige. Väldigt bekväma trots den höga klacken. De är oanvända, bara provade. Storleken är normal 36. Jag köpte dem för 398sek säljer för 300. Frakten ingår.


Lindex kappa

Så såg kappan från Lindex ut. Fin, men för kort. Som sagt den ska tillbacka idag. Jag ska köpa en från Sisters istället. Det ska vara så surt öppna plånkan och betala lika mycket till.

image534image535

Dagens outfit

Idag ska jag på en intervju sedan ska åka till Trollhättan för att plugga Personalekonomi. Tråkigt! Fast för intervju har jag bra förhoppningar (trots allt? Uffe säger att jag är väldigt driven, han måste ha rätt). Klippte av huvudet för det såg cp ut.

image533

Kjol: Mexx
Tröja: Lindex
Strumpbyxor: Walford (köpte på rea)
Som sagt tidigare strumpbyxor och sockor är helt onödiga att köpa till fullt pris. De finns alltid på rea. Dessa kostade bara 69 spänn på rea, men kvalité väsentligt bättre än de billigare. De går inte sönder lika lätt.

Köp tyg och sy den förbannade kjolen själv!

Igår var jag med Uffe lite på stan. Köpte den röda kappan som jag skrev om tidigare. Den är riktigt fin och färgen är underbar. Det enda är att den upfyller inte den funktion som jag behöver kappan för. Nämligen att den är för kort. Jag vill ha en fin trench som täcker kjolar och sådant i lite längre modell. För vissa kjolar är för korta eller åker upp när man har utekläder ovanpå dem. Så jag tror att jag ska returnera den och köpa istället en annan. Sisters han en klassisk trench i någorlunda längre modell, fast svart (baige passar mig inte alls). Den andra nackdelen är att den kostar dubbel så mycket. Så jag får fundera lite till. Det så fruktansvärt svårt att hita så stora grejer som kappor, jackor, stövlar. Man har de oftast i några år och de kostar en hel del, så man vill vara stensäker på att det är just det man vill ha. Sedan gick vi på Topshop, där jag hittade denna kjol. Den såg jättefin ut, men material var lite osäker (för mer än hälften av kjolar var snett i sömmar, även på bilden). För 500 spänn tyckte jag att det var för dyrt. Då bestämde jag mig att sy en sådan själv. Jag hade aldrig gjort det förut, men hur svårt kan det vara? Ska låna en symaskin från min kompis. Jag har mycket tid på mig tills sommar! Om det blir skit, så får det väl bli, jag provade åtminstone!

image532

RSS 2.0