En underbar höstkappa

Jag är så otroligt förtjust i denna kappa. Den är gjord i ull och lite kashmir. Den kostar en skjorta, men funderar om det är värt att spara i några mågra månader för att ha den. Skulle nästan kunna tro att det är värt det. Men det är så plågsamt att spara!!

image202

Happy monday

Imorgon och bara imorgon kan man köpa denna klänning från Mina för 19£. Tokbilligt! www.minauk.com

image201

Bekymmer

Ni får ursäkta att jag bloggar så lite på senaste tiden. Jag har så mycket bekymmer med mitt pass och min släktbesök. Den 31 augusti väntar jag på besök från Vtryssland av min brorsdotter och hennes mamma. På grund av att dem är så unga bägge två (22 och 1,5) och oerfarna, så behöver dem assistans under hela resan Minsk - Warsaw - Göteborg. Det krävs massvis med planering, samtal, sms och pengar. Hoppas att allting löser sig till slut och nästa fredag får jag äntligen se min lilla flicka! Jag hade rotat lite i biblioteket och hittat en instruktion på en väldigt söt stickad klänning för tösen. Hade beställt även garn. Så ska hon inte frysa i det kalla Sverige. Lovar att blogga mera efter att jag löst allt.

En ny nätbutik.

Så här fina klänningar man kan beställa på www.gojane.com. De levererar även till Sverige. Priserna är ganska låga. Det finns otroligt stort utbud av balklänningar och skor.

image198 image199 image200


Säljes

Säljer min röda trench. Jag gillar den väldigt mycket, men hade hittat en till som är ännu finare. Jag hade köpt den för 299 på Vero Moda, och nu säljer jag den för 100 inkl.frakt. Det är absolut inga fel med den, användes varsamt. Storlek M.

image197

Urgent!!!

Jag hade fått två erbjudande. Två märkes väskor. Den ena är Marc Jacobs coffer bag och den andra Yves Saint Laurent. Vet inte vilken av dem är bättre. Behöver ett råd ganska fort, för att dem kan snart bli sålda.

image194

image195


Dagens fynd från blocket.com

Denna Miu-Miu coffer bag. Bara 1500:- Ni kan säkert pruta ner priset, för att anonsen är ganska gammal.

image192 blocket.se

Utomhusbio

Igår var vi i Stenungsund och tittat på utomhusbio. Filmen hette "Babel". Den var ganska bra, påminde lite om Crash. Fast Uffe tyckte att den var ganska seg. Det var väldigt mysigt massa ungdomar som kom med sina kuddar och täcke och la sig på gräsmattan bredvid Kulturhuset. De äldre hade så klart värsta picknick med sig med vin och finare snacks. Vi hade köpt bara en liten påse godis. Det enda råd för alla som ska gå någon gång på utomhusbio är att ta på sig varmare kläder. Det kan aldrig vara för varmt när man sitter stilla i tre timmar klockan nio på natten. Men helt klart, helt underbar sak att gå på!! Heja Stenungsund. Men bion ska rullar vidare och här är schema av deras turné:
15-aug Lidköping
17-aug Botkyrka
18-aug Stockholm
18-aug Norsholm
19-aug Uddevalla
20-aug Uddevalla
21-aug Resdag
22-aug Örnsköldsvik
23-aug Resdag
24-aug Enskededalen
25-aug Helsingborg
26-aug Gävle
29-aug Kristianstad
30-aug Göteborg
31-aug Göteborg
01-sep Göteborg
06-sep Göteborg
07-sep Göteborg
08-sep Göteborg
14-sep Stockholm
15-sep Norrköping
29-sep Norrköping

image191 bilden: www.flimmer.nu

Nytt på Asos.

Asos hade fått ett par snygga stövlar, men med så onödigt hög klack. Jag skulle aldrig orka att gå i dem hela dagen. Kanske för någon "vältränad" tjej?

image190asos.com

It must be heaven!!!!!!

Idag hade vi bakat och lagat mat hela dagen. Jag bakat en pizza med champinjoner och skinka och min lilla älskling har bakat bullar de-luxe med tre gånger så mycket mandelmassa i! Och när man är så mätt och belåten eller snarare håller på att spricka utav alla bullar, så rotar jag lite på blocket. Funderar över att köpa ett par Acne jeans.

image189

Billiga Mulberry väskor

Jag hade hittat på blocket.com dessa fina väskor. Och priset är bara 300 - 400 sek. Riktig fynd!

image188

Lucky me!!!

Idag hade vi varit på Liseberg! Riktigt lyckad dag, för att jag vunnit 3 kg chocklad! Hälften Alladin och hälften Paradis. Middagen är räddad! Jag hade aldrig vunnit något så stort, men helt plöpsligt händer ju det! Nu ska vi äta och Uffe ska titta på fotboll och då ska vi åka och bada i Skattås. See you later, alligator!

image187

Underbara kjolar i Business woman stilen

Victoria's secret har väldigt bra utbud för eleganta och sexiga kjolar. Här är mina favoriter. Jag skulle kunna köpa dem om jag jobbat på kontoret. Men på grund av att jag har ett helt år kvar av plugget, så får de vänta lite. De finns i många olika färger.

image185  image186

Säljes

Halsband från Asos.com. Pris 70 SEK (plus 20 i frakt).

image183

Dagens outfit

Skönt att det är helg igen! Idag ger Roling stones  konsert på Ullevi. Och vi bor precis 200m därifrån. Det blir ingen sömn inatt. Men så länge konserten går så är det halvtomt på gatorna i Göteborg. Så vi passade på att ta lite kaffe hos Frank's. Imorgon ska jag slappa och läsa någon intressant bok. Jag älskar att läsa böcker, men så länge man pluggar, så har man inte någon tid alls för något annat förutom kurslitteratur. Man känner sig så skyldig annars. Så det är helt underbart att man kan sluka i sig bok efter bok på sommaren!

image182

Tröja: Att. / Åhlens
Shorts: Fiorucci (affär Fiorucci)
Skor: köpte i Vitryssland

Nytt på Asos.

En underbar klänning för tjejer som gillar elegant och klassisk stil. Jag skulle våga att säga att den är lite Business woman typ av klänning. Men tyvärr man måste vara 170-175cm för att kunna bära upp det. Jag med mina 164 skulle drunkna i den. Annars skulle gärna köpa den. www.asos.com
image181

Röda skor - ett måste i höst.

Denna höst är det röda skor som gäller. Dessa kan pigga upp hur tråkig outfit som helst. Framför allt ser de väldigt fina ut med svarta strumpbyxor. Utbudet i affärer är så stort att de finns i alla möjliga modeller och för alla smaker. Om man är inte rädd för att dra till sig lite upmärksamhet kan man köpa ett par röda lackskor. De skulle verkligen smycka en outfit. Det största utbudet och de billigaste skor finns hos  www.ellos.se. För alla som bor i Stenungsund jag rekommenderar att titta in på Adenmarks. Man kan hitta ett par fina lackskor för bara 250 sek. Här kommer utbudet från några nätbutiker.

www.ellos.se
image174image175image176image177

www.laredoute.se

image178image179

www.asos.com
image180


RSS 2.0