Det blev en flicka!!

Vi hade fått en flickekatt! Hon är så sött och underbar! Hon heter Allys. Vi hade fått henne i tisdags, men jag kunde inte göra några bilder på henne förän nu. Hon jamade stackarn hela natten när hon kom hem till oss. Vi börjat nästan tänka att det var något fel på henne eller på oss. Hon hade suttit tre dagar under soffan och kom ut bara för att äta eller gå på toa! Men nu hade hon vant sig vid oss, så hon är precis lika lekfull och glad som alla andra kattungar. Uffe älskar henne precis lika mycket som jag och kelar med henne hela tiden! Hon är vår lilla bäbis!

image240  image241  image242  image243

En ny väska.

Efter ett långt tänkande hade jag bestämt mig för vilken väska ska jag köpa. Det blev en Bayswater i svart. Den skulle passa till både min senapsgula kappa och grå pälskappa. Jag tänker så klart inte betala 7000 för den, men rätt dyr lär den bli ändå. Jag håller på att köpa den, så den verkliga bilden kommer senare.
image239

American Apparel

Lite nyheter från American Apparel. Den blåa kjolen påminner lite om en Prada kjol, men bara lite. Riktigt snygg färg och tulpanform på den. Trosan är så otroligt sexig. Jag gillar just när den är prickig och formad så att den "kramar" varje skinka. Klänningen är så otroligt sexig, som alla andra AA klänningar.

image236 image237 image238


Riktigt fina stövlar

Asos har ett par otroligt fina stövlar med bekväm klack och väldigt ovanligt design.

image229

Beställning från La Redoute.

Jag hade beställt en hel del grejer från La Redoute, för att vi ville köpa för min älskling en kashmirtröja. Inte för att jag behövde något eller ville köpa, bara för att jag var nyfiken, så ville jag passa på och beställa samtidigt. Uffes tröja blev inget vidare, för att han är en long och smal kille, så det blev för stort för honom runt kroppen och för korta ärm. Jag beställde alla dessa grejer som finns på bilden, plus lite till som kommer lite senare (ett par skor och brun sidenkjol). Allt som kommit hittills ska åka tillbaka. Jag var inte särskillt förtjust i något utav dem. De första stövlarna tyckte jag nog mest om, väldigt bekväma och framförallt kedjan hela vägen (vilket jag verkligen letar efter). Men jag gillade inte särskilt kvalite på läder. De andra stövlar, som var dyrare och fulare var av mycket bättre kvalite. Så jag får väl skicka allt tillbaka och fortsätta leta efter ett par perfekta stövlar.

   

Idag på kvällen hade jag varit på en medlemskväll på NK. Jag gick ju egentligen för Pepe Jeans avdelningen skull (man fick under kvällen rabatt 100 för varje 500 spenderade), så jag tänkte att passa på och köpa den fina farfarströjan. Men det var bara NK Cocktail, som var öppen, och där var det inget som lockade mig. Vi fick i alla fall lite musserade vin, tilltugg och några praliner, så det var åtminstome något. Kvällen skulle starta 19.30, men vi blev insläpta bara 19.45. Efter en liten runda på Oasis och Coast, vilka orangerade det hela, fanns det inget annat att göra än att antingen vänta i 2 timmar på en loteri, där utlotades 2000 spänn och en personlig shoppare från Coast, eller gå hem. Priset var så klart ganska lockade, men hur stor var chansen att jag skulle vinna? Så vi gick hem istället.

Superbad

I lördags hade jag varit på bio och tittat på den senaste komedi som "saved comedi this year", enligt kritiker. Filmen heter Superbad eller Supersugen. Vad kan man säga om filmen? Komedi måste hade haft så fruktansvärt svårt läge i år. Jag skulle nog inte säga att filmen var superbad, men quite bad är den nog. Fast hela salen apploderade efter filmen, så det kunde vara att det var bara jag som kunde inte uppskatta humor. Jag tror att framförallt ungdomar i åldern mellan 10 och 19 skulle kunna verkligen njuta över alla dåliga skämt. Mitt betyg är 2 av 5.

image228

Nytt på Halens

Halens hade fått in flera nyheter. Äkta syntet så klart, det mesta, men inte allt. Jag är mest intresserad över den röda polotröja som syns på tredje bilden. Men tyvärr kunde inte hitta den, så jag ställde frågan till deras kundservice.

   

Bilden: halens.se

Tips.

Ville tipsa om väldigt fina smycken på shopbop.com.

image214  image215image216image217image218image219

Evokativ

Det enda köpet igår var en smoothing serum Evokativ Nudist från Sebastian. Den borde göra hår lättare och mjukare och skydda mot plattången. Min frisör använder den alltid på mig, men hittills jag hade haft en flaska med skyddkräm från L'oreal, så nu, när den tog slut bestämde jag mig att prova denna mirakelkräm.
 
image213

Shopping therapy.

Lönen är på plats så nu är det shopping som gäller! Igår hade jag hela dagen varit i affärer. Ville köpa en stickad klänning på H&M Divided i lila, men det var lite för liten för mig, så det blev inget. Däremot NK Pepe Jeans hade haft en helt del fina kläder. Dem är lite dyra, men en farfarströja kan jag väl köpa. Jag hade inte köpt den än, så klart, men nu, när jag tänkt efter, så ska jag göra det definitivt. Nästa onsdag NK håller en kväll för medlemmar, så jag kan köpa den då. Färgen? Lila, så klart. Höstens finaste färg! Och idag hade jag lagt in en beställning på nätet. Spännande? Paketet ska komma från USA!

Nytt från Kenneth Jay Lane

Det hade kommit ut några nyheter från KJL. En glad nyhet är att de flesta har råd med åtminstone dessa söta äpplen till örhängen. Ungefär 200 sek.

image210   image211  image212

Bilder från shopbop.com

Dagens-shmagens

Idag hade det varit så regnigt och tråkigt väder i Stenungsund. Blä! Denna termin läser jag två kurser på distans i Stenungsund och en kvällskurs i Trollhättan. Förutom det hade jag hittat lite extrajobb med bokföring hos en frisör. Man får väl inte så värst mycket betalt, men det är ganska nyttigt för mig att öva lite på bokföring och SPCS plus lite extrapengar skadar aldrig. Jag hade ju redan planerat för några månader iförväg vad ska jag köpa för något, så de ska väl inte ligga och damma i plånboken så länge. Plus att en liten olycka hänt med min kära Calvin Klein väska. Det var så att jag lagt den i Dashas knä för att hålla och efter 2 timmar hade jag upptäckt att barnet hade käkat upp en läderbit på handtaget. Så nu måste jag försöka sälja den på blocket och köpa en nu. Så jag måste nu boka en hel del för att kunna tjäna in tillräkligt för a new decent bag. Usch! En skitunge! Här är min dagens outfit.

image209 
Jeans: Lee Cade
Klänning: H&M
Halsband: Guldfynd

Snålsemester

Jo, som jag skrev tidigare så var jag och Uffe på en snålsemester i Warsawa. Det blev en snålsemester för att det gick så otroligt mycket pengar åt besöket från Vitryssland, så vi hade råd med bara flygbiljetter, hotell och någon tusenlapp för annat. Semestern varade i tre dagar, varav en utav dem gick åt att skicka mina tjejer hem. Vi köpte väldigt billiga flygbiljetter på www.wizzair.com. Om man köper biljetter i god tid, kan man behöva betala bara skatt och avgifter, själva biljetten kostar inget alls! Vi köpte biljetter i två veckor förväg och betalade 1700. Hotellet blev 4-stjärnig (inte för stjärnornas skull, men för närheten till centrum) Hotel Jan III Sobieski. Det är ett fint hotell som ligger på 500m avstånd från tågstationen och centrum. Det bästa med hotellet var rumservice. Vi var tvungna att ta en tidig flyg idag, så för att hinna med skulle vi åka långt innan frukosten var serverad. Men vi fick reda på att vi kunde helt gratis beställa frukost till vårt rum, så vi fick otroligt stor bricka med frukost i sängen. Synd att vi inte visste om det förut, då kunde vi få den varje dag. Det blev självklart lite shopping också. Under lördagen besökte vi en stor marknad, där man kunde köpa lite billig krimskrams. Jag köpte tre par Gatta strumpbyxor, deras lokala märke. Allt kostade 30zl = 75sek ungefär. Nästa daggick vi till två köpcentrum, där man kunde hitta en hel del bekanta märken. Men priserna var lika höga som hemma, så jag vågade inte att köpa något. Det enda jag köpte var nagelbandssaxen, men bara för att det är otroligt svårt att hitta den här i Sverige. Det kostade 49zl=125sek. Så var det alla mina inköp. Min lilla Uffe köpte inget och istället hade lagt sina pengar på en middag på Chempions Sport Bar, där han kunde titta på Arsenal matchen. Nåja, alla vi har våra svagheter: jag för saxar och strumpbyxor och Uffe för Arsenal.

image207

Back to business!

Hej alla ni, som troget besökte min blogg under alla dessa veckor, trots att jag var borta! Det känns så skönt att man skriver allt detta inte bara för sig själv. Imorse hade jag kommit tillbaka från min snålsemester! :-) Det var ju så att mina flickor från Vitryssland kunde så klart inte åka tillbaka själva, så jag och Uffe var tvungna att ta en liten weekend i Warsawa med dem. Det var så otroligt skönt och jobbigt samtidigt att ha de här! Vi hade kommit riktigt nära varandra! Min förra resa till Vitryssland åkte jag ensam för bara två veckor. Då hade jag inte kunnat lära känna min brorsas flickvän särskillt väll, och barnet fanns bara i hennes mage. Men nu saknar jag dem så otroligt mycket!

      

RSS 2.0