Säljes

Säljer denna silver ankellänk från Guldfynd. Ordinarie pris 120 sek. Säljer för 35 sek (inkl frakt) eller 20 sek om man hämtar den själv i Göteborg. Alla intresserade kan Skicka e-mail.

image52   

Makeupmodell

Idag hade jag vare makeupmodell för en tjej som heter Therese på Makeupstudion. Första makeup var Clean Beauty. Den andra bilden visar makeup med eyeliner och lösögonfransar+perfekt mun.

image46

image54

image50


Dagens outfit

image45

Jeans: LEE Cade
T-shirt: Clique
Slipover: Redgreen

Hammarkullekarnevalen

Imorgon ska gå till karnevall. Jag går dit varje år och har kul. Roligt och mycket god mat! Det börjar klockan 12.00

image42

image44

ACO SENSE & CARE Sun kissed body lotion

Jag hade bestämt att prova denna lotion på mina vita ben. Snart är det sommar och man vill inte ha vita eller nästan ljusblåa ben. Jag hade sett reklam om denna lotion och hade ganska stora förhoppningar på den. Det sägs att den återfuktar huden och samtidigt gradvis bygger upp fördjupad färg i huden för att ge en solbrun ton. Man ska helst använda den dagligen. Jag hade använt den var tredje dag i 3 veckor. Resultatet är att benen är lite-lite gulare eller man kan säga brunare. Det är inte många som skulle märka skillnaden. Lotionen doftar päron och har en del återfuktande effekt, men lite kladdig efteråt. Mitt slutbetyg är 3 av 5, tack vare att bruneffekten är väldigt svag och att den är lite kladdig.
image41Bilden från www.aco.se


Gentle Cleansing Cream från Nivea Visage

Krämen lovar att ta bort smuts och överflödigt fett, ska hjälpa huden att återfuktas och göra den mjuk och skön. Jag hade provat denna produkt 3 gånger. Resultat: jo den tar bort smuts och överflödig fett, men den lovade mjuk och återfuktad hud, vilket man inte alls märkt. Huden var fortfarande sträv efteråt och i desperat behov utav ordentlig smörjning med fuktkräm. Mitt slutbetyg är 3 av 5.

image40 Bilden från www.nivea.se


En dröm till kjol

Kjolen är så fin i a f på bilden. Vill verkligen ha denna. Undrar hur mycket den kostar. Ska kolla i affärer den 2 juni. Jag ska förresten snart gå och kolla på cyckel som jag ska köpa för skattepengar. Ser verkligen fram emot det. Min gamla cyckeln strular, trots att jag hade lämnat den för service. Det var så värdelöst, dem hade inte gjort någonting förutom skruvat fast två reflexer som jag saknade på cyckeln. Fattar inte hur människor årkar att ge en sådan dålig service. Har inget annat val än sälja den och köpa en ny. Jag måste lära mig att reparera cycklar. Jag tror inte att  det är så svårt. Bilden är från www.modstrom.com.
 
image39

Köpa eller inte?

Funderar om jag ska köpa denna linne? 269 SEK  hos www. asos.com.
image38

Har ingen tid

Tyvärr så hade jag inte varit så rolig bloggare på senaste. Lovar att skärpa mig under juni. Allt är fin.ek. fel. Måste plugga som en tok, eller snarare sagt åtminstone försöka. Jag så saknar shopping. Alla bloggar om massa söta kläder från H&M. Jag ska ha tenta den 1 juni, så helgen därpå ska shoppa hela dagen.

Övningsmodell

Vill du bli en övningsmodell för elever på Makeupstudion? Gå in på deras hemsidan www.makeupstudion.com och anmäll dig. Du ska få möjligheten att bli sminkat på två olika sätt och lära dig mer om make up. Studion finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag ska gå dit den 29 maj och bli sminkad. Lovar några foto senare.

image37 

Limpa

Är hon inte sött? Bilderna kommer från miamivice.blogg.se.

image35image36

Total Comfort från Garnier

     Bilder från www.garnier.com

För inte så länge sen hade jag köpt dessa två krämer. Jag har torr hud och behöver krämer som fuktar hud, absorberas fort, kladdar inte och att huden ska inte se fet och glansig ut efteråt. Dagkrämen motsvarade alla mina förväntningar. En bonus är att den doftar akaciahonung. Krämen absorberas lätt och lämnar huden mjuk och len. Nattkrämen var något sämre. Den absorberades väldigt dåligt, men huden var mjuk och den doftade precis lika gott som dagkrämen. Mitt betyg: Total Comfort dagkräm 5 av 5
                                                           Total Comfort nattkräm 3 av 5


Nyheter från ASOS

Lite nya kläder och smycket från www.asos.com. Här kommer det som jag skulle kunna tänka mig att köpa.

     

Den lilla söta björnen finns i rosa och guld färg. Toppen skulle kunna passa till både ledigt och elegant stil. Och klänningen är fin och lite flickig. Hoppas bara att den är inte för kort, då kan man inte ha den på jobbet (jag menar sommarjobb). Det är ju tråkigt om man kan använda den bara på helger.

En söt klocka

Väldigt fin klocka och väldigt billig. Ska kanske köpa den. Just nu har jag ingen. Jag skulle egentligen vilja ha en klassisk Omega klocka i stål. Men den är så fin och billig, så jag kan ha två klockor. Den kostar bara 70 SEK.

image28   www.sparkop.se

Behöver ett råd

Kan någon förklara för mig hur man visar upp en video på sin blogg. Jag ser att många lyckas med det. Snälla, kan ni inte dela med er av hemligheten?

Dagens outfit

Här kommer dagens outfit.

 image27

Tröja: Profit
Linne: H&M
Jeans: Fashion center (inget märke)
Halsbandet: Guldfynd

Dagens outfit.

Vi gick idag på musikal "Mamma mia" så här är vad jag var klädd i.  Vi åt en lunch på Incontro före förestälningen. Riktigt god buffe med underbar tiramisu! Väldig cool ställe att ta en shopping lunch på. Musikalen var helt ok. Det bästa var musiken så klart. Handlingen var ganska intressant. Nu åker jag hem till Stenungsund. Jag ska ha lektioner imorgon och uppträder på kvällen i Lisebergshallen. Alla är välkomna!

image25

image26

Klänning: La Redoute (höstkatalog)
Stay-ups: Lindex
Örhängen: Guldfynd (present)


En fodralklänning från Bench.

Ville uppmärksamma er om denna klänning på rea hos Asos. Den är väldigt söt och kostar bara 238 SEK. Riktigt billigt!

image24    www.asos.com

Fredagsköp

Det regnade i fredags så jag var tvungen att gå och köpa ett paraply. Jag hade hittad detta på H&M för bara 60kr. Men när jag betalat och gick ut, tog regnet slut. Nå ja, jag få väl använda någon annan gång.

image23

Skatås

Hade varit idag på en lång promenad i Skatås. Jag tog Bohusleden. Jag känner denna skog inte så väl så jag tänkte att om jag följer dem oranga markeringarna så kommer jag tillbaka. Jag och min pojkvän skulle mötas då vid tavlan med elektronisk klockan. Efter att ha gått 5 km hade jag tappat spåret eller spåret var där så klart, men inga oranga markeringar. Jag stannade för att försöka orientera var är jag någonstans. Då gick ett äldre par förbi som också gick vilse. Vi bestämde oss att gå åt ett och samma håll. Till slut dem hittade vägen till platsen där deras bil stod, då erbjöd dem mig att skjutsa mig dit jag skulle. Så tre timmar senare kunde jag äntligen krama om min stackars Uffe som var så orolig. Jag vill ännu en gång tacka det paret som hjälpte mig. Ni är så snälla och gulliga! I vilket fall som helst hade jag hunnit att ta några bilder på den vackra skogen.

image18

    

Min lilla investering

Nu hade jag kommit på vad ska jag göra med min skatteåterbäring. Jag ska köpa en ny cykel. Min är så gammal och låter när man cyklar. Jag hade kollat på många ställen och vallt denna. Ska passa på och beställa en vit cykelkorg till den.
 image17
Bilden kommer från www.inreda.com

Pussgurkan

Min lilla brorsdotter. Älskar henne så mycket. Jag har fortfarande inte sett henne, bara på foto. Snart är hon 2 år.


image16

Gilda skolan.

Idag hade varit på Gilda skolan och vaxat axiller. Det var ganska bra, lite rött, men väldigt lent! Rekomenderar för alla som vill skämma bort sig till ett billigare pris! Man kan boka tid direkt på nätet. Jag gillar att gå ditt för att få vaxning av ben eller axiller. Det är otrolig skillnad i jämförelse till vanlig rakning. När jag rakar hår så känns det som att dem börjar växa direkt och börjar klias. Jag tycker att det är värd dessa pengar. Gilda skola finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. På nätet: www.gilda.se

image15

Mina älskade Kowalski skor!

Hade köpt ett par Kowalski skor på förra sommar rea. Det är ett väldigt ovanligt märke från Spanien. Dem handtillverkar skor med lite vintage look. De finns också på nätet, fast inte just dessa ballerinas. Väldigt skön kvalite!
 image12
image13
image14

Tisdags outfit

Det var så kallt i tisdags så jag var tvungen att ta på mig en varm tröja.

image10

image11

Tröjan: BikBok (vinter rea)
Kjol: Bikbok (vinter rea)
Skor: Kowalski
Halsbandet: Pilgrim (present)

Love it!!!!

Jag smälter framför denna kavajen från Zac Posen.

image8


Eurovision Song Contest

Håller på att titta på kanal 24 alla länders bidrag till melodifestivalen. Den klart bästa låten var från Ryssland. Så ska heja på dem när det är dags!!! Vilket land ska ni heja på? Sverige så klart? Kanske Tyskland?

image6

Bilden kommer från fadeev.ru

Sommar jobb

Ville påminna bara till alla er som ska sommarvikariera. Glöm inte att löneförhandla!!!
1. Ring till facket och fråga om lönenivån som ni ska ligga på med tanke på er erfarenhet, utbildning och ålder.
2. Ring eller möt er chef för att löneförhandla.
3. Skriv aldrig under kontraktet förrän lönesamtal. 
Skillnaden på 5-10 kr/timme kan vara värd några tusenlappar extra för 3 månader eller med andra ord 2-3 par jeans ( jag ofta mäter i jeans). Det krävs inte så stora ansträngningar för det, plus att det är väldigt bra träning inför arbetslivet. Tänk att ett misslyckad lönesamtal och ni får lida igenom hela året (om inte längre) med denna lön.

Mitt senaste mistag under löneförhandling var att föreslå två belopp. Det är klart att arbetsgivaren ska välja det lägsta. Har ni några tips om löneförhandling?

image5


Hem

Nu ska jag hem till Stenungsund. Imorgon har jag lektion: finansiell ekonomi. Riktigt svårt. Men ska vara tillbaka på kvällen, ska träna på dansskola. Vi uppträder den 14 så det gäller att träna hårt för att inte göra bort mig. Hoppas att jag ska ha lite tid över för att blogga. Ha det!


ENGL: Now I will go home to Stenungsund. I will have financial economi. Very difficult. I'll be back in the evening to have my dance lessons. We will perform the 14th of May so we have to work hard for to not embarrass ourselves. I hope I'll find some time to blogg as well.


Lördags shopping



Det ska nog ta en hel stund att lära sig hur man lägger upp länkar och bilder. I vilket fall som helst jag hade shoppat i lördags, var i behov av svarta balerinas. Jag var på NK i Göteborg och hade hittat ett par från Rizzo som var väldigt lika Marc Jacobs kända Mouse Shoes. Dem kostade förut 995kr men tack vare deras erbjudande blev skorna mina för bara 395kr!!! Helt otroligt! Och så skönt kvalite med läder på insidan. Kunde inte motstå en shifong blus från Oasis. Lite dyrt, men den vart värd det (599kr). Lite för mycket pengar bara på en dags shopping, men jag är supernöjd. Här är mina skor (sorry for my terribly white feet) och originalet. Blusen kommer någon annan dag. Den finns förresten på deras hemsida.


image2image3


Prämier!

Hej,

här är jag, som sagt en 26 årig tjej som är ganska upptagen med plugg, men som kunde inte motstå att starta sin egen blogg. Mitt största intresse är mode och shopping (lite patetiskt, men sant). Jösses vad jag är nervös! Händerna är helt svettiga. Ska försöka att blogga så mycket jag kan, men kan inte lova varje dags inlägg.






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0