Midsommar i stan

Vi bestämde att fira midsommarafton hemma i Göteborg. En fin middag och lugn mysig kväll. Majskyckling med dragonsky och jordgubstårta till dessert. Det var nya recept, men det blev otroligt gott.


image91


Semester

Nu kom jag tillbaka från min semester. Jag och min Uffe hade haft en vecka i Laxvik. Hade jäst alla dagar i sängen, läst massa böcker, promenerat vid stranden på kvällar. Vi passade på att åka runt och titta lite: shoppade i Halmstad, fikade i Båstad.

image90

Sexiga underkläder

image86  image87  image88  image89

Världens sötaste djur

Eller hur?

image81  image82  image83  image84  image85

Spara och slösa

image79  SLÖSA: Kenneth Jay Lane, 995 sek
www.kyssjonahha.se

image80Spara: Asos, 149 sek
www.asos.com


Shoppingtur

En härlig shopping dag idag med min bästis. Slappat runt halva Göteborg och hittat bara några få grejer på det gamla härliga H&M. Förresten NK har väldigt många fina jeans shorts från 700 och uppåt. Jag hade lagt märke till ett par från Peppe Jeans, men måste fundera lite längre före jag köper dem. Här kommer mina inköp: ett par svarta shorts, t-shirt klänning och jeans shorts. Jeans shortsen ska återvända till butiken, för att dem var ju inte "dem perfekta" shorts.

image74  image75  image76


Fina smycken behöver inte kosta skjortan.

www.kyssjohanna.se

image69image70


image71  image72

Bayswater dröm

För alla er som fortfarande drömmer om att ha den välkända Mulberry Bayswater Bag och fortfarande inte har råd med den titta hit: www.lauritz.com . Senaste budet ligger på 4072SEK. Billigt va? Passa på.


image68

Shopping

Varje månad jag planerar hur mycket pengar jag kan lägga på shopping. Lön/studiemedel - Räkningar = Övrigt x 0,5 = Min ungefärliga shopping budget. Denna månad hade jag inte hunnit med att spendera något utav dessa pengar. Jag hade tittat runt lite, men än så länge hade jag inte hittat något som jag VERKLIGEN skulle vilja ha. Jag letar efter ett par perfekta shorts. Dem får kosta vad dem ska kosta bara så att jag ska se väldigt fin ut i dem. Alternativt ska jag köpa en klänning. Jag försöker att välja någon utav dessa fyra. Vilken tycker ni är bäst?
image64image65image66image67


Dagens outfit

Nu hade jag börjat mitt sommarjobb. Dagarna bara flyger förbi. Det är så ovanligt att man kan göra precis vad man vill: läsa, promenera eller bara slappa. Just nu i början är det lite tråkigt på jobbet med massor av manualer och instruktioner som man måste läsa för att kunna förstå olika system. Men alla mina kollegor är väldigt trevliga, ganska unga. Man måste prata engelska nästan hela dagen, vilket är roligt. Men det skönaste är att varje timme som man spenderar på jobbet så tjänar man pengar. Som en fattig student blir man lite pengagalen.

image60

Klänning: Kappahl
Leggings: Lindex
Skor: Wedins
Halsband: Guldfynd

Dagens outfit

Here we go!

image58  image59     Ingen smink! Semester ju!
Jeans: Lee Cade
Topp: Only
Bälte: Pieces
Trench: Vero Moda
Skor: Nike
Väska: Lindex


FREEDOOOOM!

Äntligen! Inget pluggande mera, inga tentor. Total avkopling!!!!! Jag hade spenderat hela dagen i affärer idag. Min pussgurka bakar bullar med marsipan. Det är riktigt avkoplande när det luktar nybakat hemma! Ska fundera över om jag vill köpa något av dessa. Vad säger ni om det? Skulle man kunna gå på stan i så korta shorts? Ber om råd.

image55  image56 Bilder från TopShop.com och DesignSverige.com

RSS 2.0