Nytt på Asos.

Väldigt elegant top. Kanske inget för vardag, men utmärkt för lite finare tillfälle.

image173


Jubileum!

Igår jag och Uffe hade varit ihop i 2 år! Jag glömde det för länge sedan, men Uffe hade bokat ett bord på restaurangen Vatten i Skärskamn och köpte en present till mig. Jag fick ett par örhängen från Calvin Klein som jag alltid ville ha. Nu kommer jag ihåg att jag nämnt en gång för några månader sedan till honom att jag är så förtjust i dessa. Så nu är dem mina! Kvällen på restaurangen var så mysig och romantisk.Vi fick rosé vin, hälleflundra och chokladbakelse till efterrätt. Mums! Uffe är så underbar pojkvän!!!

image172


Hjälp!

Jag har ett litet problem. Jag hade bestämt mig för att köpa en klänning på nätet, men har svårt att bestämma mig vilken av dem jag vill ha. Här kommer mina tre möjliga val. Första klänningen kommer från ASOS och den skulle man kunna ha till vardag. På jobbet? Andra klänningen kommer från Mina. Väldigt fin, men kanske lite för fin för vardag. Och jag vill inte  köpa en klänning som bara ska hänga i garderoben i väntan på någon utekväll. Den tredje klänning är från Delias. Skulle passa till vardag på sommaren och med svart polo under på vintern. Men min pojkvän tycker att mönstret liknar en kökshandduk. Men vad tror ni? Ett råd, snälla!

image169image170image171

MINA Favoriter

Mina har otroligt söta klänningar och på deras hemsida kan man hitta några fynd. Här är mina favoriter.image165image166image167image168

H&M beställning

Idag hade jag och min kompis lagt upp vår beställning till H&M. Det gick på 2800 SEK totalt, men det mesta var min kompis beställning. Jag hade beställt bara en tröja, en kofta och en klänning i samma färger som på bilder. Leveransen ska ske i slutet av augusti.

 image162  image163  image164

Höstskor

Igår hade jag fått lön!!! Så jag gick och shoppade direkt efter jobbet. Det var ganska utplockat, men jag behövde egentligen inget. Det enda jag letat efter var strumpbyxor. NK och Lindex har det största utbudet. Jag köpte ett par vanliga svarta på Lindex. NK strumpbyxorna var väldigt fina, men fortfarande dyra. Så jag ska fundera tills fredag om jag ska köpa några därifrån. Bianco hade haft mycket fina höstskor. Jag gillade dessa och p g a att det var sista par köpte jag dem. Men jag är fortfarande osäker att behålla dem eller inte. Vad tror ni?

image160

image161


Tjusigt!

Så otroligt fin cardigan från Odd Molly, men priset... 1600 SEK... är lite för dyrt. 600 billigare och jag skulle definitivt köpa den.

image159 designsverige.com 


Dagens outfit

image158 

Jeans: Acne Hex Cash
T-shirt: Pucca/La Redoute
Skor: Wash & Go
Bälte: J.Lindeberg

Svenska modeikoner

Enligt Metros undersökning (1000 deltagare mellan 18 och 30 år):

image156

Kvinnliga modeikoner
Nina Persson, 42% 
Kronprincessan Victoria, 19%
Carolina Gynning, 16%
Marit Bergman, 12%
Therese Alshammar, 9%
Mona Sahlin, 2%                        

image157 Bilder: www.picsearch.se

Manliga modeikoner
Fredrik Ljungberg, 58%
Pelle Almqvist, 19%
"Mogge" Sseruwagi, 8%
Thomas Di Leva, 6%
Prins Carl Philip, 6%
Fredrik Reinfeldt, 3%

Nina Persson och Fredrik Ljungberg skulle jag hålla med om som ikoner, men Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin...? Och varför Prinsessan Victoria och inte Madeleine?


Efterlyses!!

Tjejen som bor i Göteborg och som ville köpa ett halsband, snälla hör av dig igen! Jag hade av misstag raderat det gamla inlägget och dina kommentarer med telefonnummer. Jag ska till Göteborg på onsdag så vi kanske skulle kunna träffas då?
image155

Rea på Topshop

Det finns inte så mycket att välja på, men jag skulle kunna tänka mig att köpa dessa. Halsbandet är väldigt lik en av mina från Pilgrim. Onsdag ska jag få lön och efter jobbet ska jag gå raka vägen till affärer. Nej, jag ska inte spendera alla pengar. Mycket troligt att jag ska inte köpa något alls. Jag har en bra eller dålig vana, att jag nästan aldrig köper något på en gång. Jag måste alltid tänka efter. Ibland bara några timmar, men ibland några dagar.

image151  image152  image153image154topshop.com

Weekend i Småland.

Äntligen hemma! Jag och min älskling åkte över helgen till hans föräldrar, som bor nere i Småland. Det var så otroligt skönt att kunna slappna av, läsa hela dagen och äta väldigt god mat. Vi hade tur med väder, sådan värme hade vi inte sett på hela månaden. Jag behövde verkligen en paus efter alla dessa mörka och kalla dagar på kontoret. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, fruktansvärt trist, det roliga är att jag ska få lön på onsdag och då är det shopping som gäller. Ser verkligen fram emot det!

image150


Höstnyheter från Miss 60.

Klänningen är så fin och gjord i alpacka ull. Kanske lite dyr, men det är värt det.
image146  

Väldigt fin kjol som smickrar midjan.
image147

En välskuren kavaj till vardag och fest. För tjejer som vill synas.
image148

Denna tröja har så fin urringning, ett måste till hösten. Men helst inte för tjejer med för stor byst.

image149

Jag har en fråga: kan kläder vara en investering? Jag har en känsla att dem kan. Men en investering är tillgång som ger finansiell avkastning, vilket är ju inte så uppenbart när det gäller kläder. Vad tror ni om det? Kan eller kan inte?

Lite snusk

Fick denna bild utav min kollega.

image145

Yeepy!!!

Nu fick jag bägge kataloger samtidigt. H&M har väldigt fina 50-tals plagg. Jag hade redan bestämt vad jag ska köpa. Jag och min kompis ska beställa redan nästa vecka, när lönen är på kontot. Vi beställer alltid samtidigt för att dela på omkostnader. Jag kan tyvärr inte visa vilka, för att H&M hade inte lagt upp sin höst kollektion än.
La Redoute samarbetar denna höst med Christian Lacroix. Det är kul att köpa något från en så känd designer till relativt billig peng. Och som vanligt basplagg i kashmir, silke, angora, mohair. Jag har som ett mål att köpa en svart polo, ett par stövlar, kanske ett par stövletter och en klänning. La Redoute är inte heller färdiga med sin sida. Men här är två av mina favoriter.

image143

image144

Mina nya skor.

Denna månad hade jag inga alls pengar för shopping. Det var den jobbigaste månaden någonsin, speciellt för att det var rea överallt. Jag har hållit mig totalt borta från affärer. Men nu, när det är bara en vecka kvar till lön, så kunde jag unna mig ett par skor, speciellt att de var så billiga! Jag köpte dem på Scorett för bara 150 sek. Jag är så förtjust i dem. Är de för mycket eller precis lagom?

image142

Ny klippning.

Det var ingen vidare bild, men jag har lovat att publicera den och jag är väldigt nöjd med frisyren.

image141

Säljes.

Säljer denna silver ankellänk från Guldfynd. Pris 20 sek (plus 15 i frakt).

image52

Ett halsband i läder. Pris 20 sek (plus 15 i frakt).

image117

Halsband. Pris 10 sek (plus 10 i frakt)

image118

Silver halsband från Scoop. Pris 70 sek (plus 15 i frakt)

image119

Silver halsband och armband med söttvattenpärlor. Guldfynd. Pris 60 sek (plus 15 i frakt)

image126

Silver halsband. Guldfynd. Pris 30 sek (plus 15 i frakt)

image121

Halsband och armband. Kicks. Pris 25 sek (plus 15 i frakt)

image122    image127

Silver halsband med pärlemur plattor i rosa, ljusblå och ljusgul. Pris 70 sek (plus 15 i frakt).Silver armband med pärlemur plattor i rosa, ljusblå och ljusgul. Pris 70 sek (plus 15 i frakt).

image128

Silver armband med ljusrosa kristaller. Pris 60 sek (plus 15 i frakt).

image129

Halsband. Asos. Pris 90 sek (plus 15 i frakt).

image130

Lång halsband. Wedins. Pris 15 sek (plus 15 i frakt).

image131

Silver halsband. Scoop. Pris 110 sek (plus 15 i frakt).

image132

Silver örhänge. Guldfynd. Pris 20 sek (plus 15 i frakt).

image133

Ring. Guldfynd. En storlek. Pris 10 sek (plus 15 i frakt).

image134

Silver örhänge. Guldfynd. Pris 10 sek (plus 15 i frakt).

image135

Silver halsband. Guldfynd. Pris 30 sek (plus 15 i frakt)

image136

Silver örhänge med kristaller. Pris 30 sek (plus 15 i frakt).

image137

Det här gör mig irreterad!

Det verkar som att alla redan hade fått La Redoute katalog förutom mig! Man kan till och med titta på den på nätet. Jag längtar så att få den: för att den är tjock och för att det finns massa fina och roliga kläder! Det är som modetidning, fast man kan köpa allt man gillar i den. Hatar, när man tittar på Damernas värld eller Femina eller något liknande och blir verkligen förtjust i något. Chansen är 15 % att man kan hitta detta plagg i affären. Den andra favorit katalogen är H&M: för att det finns några bra grejer och att det är billigt. Vad har ni för favorit kataloger? Jag kan räkna era röster och publicera svar senare.

H&M 0%
La Redoute 0%
Halens 0%
Ellos (plus Joseffsons) 100%

Bullelyckan!!!!

Min älskling hade bakat idag hela dagen. Ett helt berg med kardemummabullar med mandelmassa. Jag hade ätit redan 5 stycken. Vääääldigt mumsiga! Imorgon ska vi tillbaka till Stenungsund. Jag har tid hos frisören. Jag klipper mig på Studio K som finns både i Göteborg och Stenungsund. Det bästa med de är att som student får man 20% rabatt på klippning. Plus att de har olika prisnivåer för olika frisörer, beroende på deras erfarenhet. Så att även om jag klipper mig hos den mest avancerade frisören blir priset med min studentrabatt  på samma nivå som hos de billigare frisörerna. Ska senare publicera bilder före och efter.

image140

Rea på www.80stees.com

image138  image139

80's tees.com har massor med söta t-shirts och linnen. Och dem är ganska billiga, dessa man kan köpa för någon hundring eller så. Jag skulle jättegärna vilja lägga en beställning. Kanske någon som bor i Göteborg skulle vilja att splittra på fraktkostnader. Ni få väll höra av er då.

Måste köpa!!

Jag är nog lite underklädes shopaholic. Även om jag har lite för många, dessa kan jag väll inte motstå. Så otroligt söta! www.asos.com

image125

Fräcka skor

www.ywfs.e-butiken.se
image113  image114image115  Dessa är på rea hos www.designsverige.com

Dagens outfit

Äntligen hemma, hade ätit middag: sallad med gurka, räkor, ägg, salladslök och gräddfil. Jag vet att de flesta skulle inte gilla det, men det är typiskt vitryskt attt äta sallader med gräddfil. Saknade det lite. Här är dagens utstyrsel till jobbet.

image112  Jeans: Lee Cade
Topp: JC
Halsband: Pilgrim

Rea på Mulberry

Mulberry rear ut några av sina väskor. För 300£ (vilket är bra pris i jämförelse med ordinarie pris) man kan köpa t.ex. dessa Alana i oak och Poynter i svart.          www.mulberry.com

image110    image111


Kom in och köpa.

Idag ska jag fotografera mina smycke som jag vill sälja. Har alldeles för många. Alla är välkomna med åsikter och beställningar. Så vi ses senare kväll!

Libresse Limited Design Edition

Libresse hade släpt ut sådana här coola bindor. Jag hade köpt ett pack med rosa. Väldigt fina! Då slipper man skämmas för dem i väskan längre. Alla bindor i förpackningen har samma färg men väldigt annorlunda och rolig mönster. Även om jag föredrog Allways, bara för utseendets skull ska jag använda Libresse.image109

Säljes!!!

Väldigt fin ny kostym i 3 delar i svart med vitstreck. Jag gillar den verkligen, men hade aldrig haft tillfälle att använda den, så nu är det väll dags att sälja den till någon som skulle kunna bära den med stålthet. Jag köpte den i Vitryssland, men den är av väldigt bra kvalite, fina sömmar. Storlek 38. Jag 164 cm och byxor är lite för långa, så helst den skulle passa till någon 170 cm lång. Pris: 200 sek (plus 25 i frakt).

image100  image101

Jeans klänning från BikBok med blixtlås i ryggen. Väldigt bra skick. Reglerbara axelband. Storlek M. Pris: 50 sek (plus 25 i frakt).

image102

Svart jacka i skinnimitation. Använt några få gånger. Storlek M. Pris: 80 sek (plus 25 i frakt).

image103

Svart kjol med spetskant från La Redoute. Hade aldrig varit använt för att den är för stor. Storlek 42 (40 svensk storlek). Pris 70 sek (plus 25 i frakt).

image104

Svart prikig klänning från La Redoute. Hade använt några gånger till finare tillställningar. Storlek 40 (38 svensk storlek). Pris 70 (plus 25 i frakt).

image105

Mönstrad omlottklänning från B-Young. Storlek M. Pris 75 sek (plus 25 i frakt).

image106

Svart tröja. Storlek S. Pris 25 sek (plus 25 i frakt). Varma rutiga byxor från H&M. Väldigt varmt och bekvämt på hösten och vintern. Pris 30 sek (plus 25 i frakt).

image107

Svarta skor i mockaläder. Väldigt bra kvalite. Hur bekväma som helst. Storlek 36. Pris 50 sek (plus 25 i frakt).

image108

Halens

Jag hade bläddrat igenom katalogen som jag fick i fredags. Precis som jag hade förväntat: inget vidare. Jag är inte säker om huruvida bra kvalite kläder har. 1. Det är en höst/vinter katalog oc det finns nästan inga kläder alls i naturnaterial som ull, maher, merinull, kashmir osv. Även så biligt märke som H&M har kashmir tröjor. 2. Jag antar att deras målgrupp: kvinnor mellan 35-40 år, för att det finns inget för ungdomar förutom underkläder. 3. Design är ganska dålig. Kläderna påminner tyska kataloger: Kling, Otto. Den ena positiva saken med Halens är att det finns märkeskläder på nätet, men det finns nästan inga alls erbjudande angående dessa kläder, så man är tvungen att köpa dem till fullpris.  Nä, ni kan bättre än så!!!!!


Yeepy yeah!

Den första katalogen är framme! Även om det är inte den allra bästa. Ändå, något kult att titta på så länge. Ska återkomma lite senare med min åsikt. Förväntningar är inte särskilt höga.
image99

Höstnytt på Ellos

image96  image97  image98  Ellos hade börjat uppdatera sin sida med höstmode. Här kommer några av mina favoriter än så länge. Jag verkligen gillar den senapsgul färg. Jag tror att den ska passa mig. Om några veckor alla höstkataloger ska börja droppa in i brevlådan. Jag verkligen längtar efter dem. Att ta en stor kopp te, vira sig i pläd och blädra i en La Redoute eller H&M katalog.

Dagens outfit.

image95

T-shirt: Elio Fiorucci/ Love Therapy
Jeans: Lee/ Cade
Balerinas: Victoria of Sweden
Bälte: J.Lindeberg

Jag ser lite sur idag. Sådant händer med mig ibland även om jag inte alls är sur. Hade jobbat idag som vanligt.

Nytt hos Kyssjohanna.se

image92  image93  image94  Väldigt fina armband. Den första man kan hitta i massa olika varianter och till mycket billigare pris på www.shopbop.com. Det andra armbandet är fräck men onödigt dyrt (5000SEK). Det sista är både billigt och snyggt. Jag skulle satsa på det sista. Det finns i olika färger.

RSS 2.0